ΜΕΤΑΛΚΟ
Παραγωγή μεταλλικών εξαρτημάτων υδρορροής, μηχανήματα αδιατάρακτης κοπής και διάτρησης σε μπετόν.
ΜΕΤΑΛΚΟ
Παραγωγή μεταλλικών εξαρτημάτων υδρορροής, μηχανήματα αδιατάρακτης κοπής και διάτρησης σε μπετόν.
ΜΕΤΑΛΚΟ
Παραγωγή μεταλλικών εξαρτημάτων υδρορροής, μηχανήματα αδιατάρακτης κοπής και διάτρησης σε μπετόν.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΟ ΠΡΟΪΟΝ

Στήριγμα κατεβασιάς Φ80

Στήριγμα κατεβασιάς Φ80

Η εταιρεία μας θέλοντας να εξελίσσεται και επενδύοντας σε νεό μηχανολογικό εξοπλισμό, παράγει κολάρα στήριξης κυκλικής κατεβασιάς σε διαμέτρους 75, 80, 100 χιλιοστά στις πλέον πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.Τα…

ΝΕΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Στήριγμα κατεβασιάς Φ80

Η εταιρεία μας θέλοντας να εξελίσσεται και επενδύοντας σε νεό μηχανολογικό εξοπλισμό, παράγει κολάρα στήριξης κυκλικής κατεβασιάς σε διαμέτρους 75, 80, 100 χιλιοστά στις πλέον πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.Τα στηρίγματα αυτά διατίθενται άμεσα σε λαμαρίνα γαλβανιζέ, προβαμμένη, ανοξείδωτη, ακόμη σε χαλκό και αλουμίνιο.Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση είμαστε στη διάθεση σας.

Ένωση Μεταλλικών Υδρορροών

Η τοποθέτηση των μεταλλικών υδρορροών είναι μία απλή διαδικασία αρκεί να έχετε τα κατάλληλα εργαλεία όπως μια πένσα!1ο βήμα: Τοποθετούμε τις υδρορροές στην ίδια ευθεία2ο βήμα: Περνάμε το φυτίλι της μιας υδρορροής μέσα στην άλλη (όπως φαίνεται στην φωτογραφία)3ο βήμα: Γυρνάμε το τμήμα της πάνω υδρορροής ώστε να κουμπώσει με την κάτω. Είναι έτοιμο!

Απαραίτητες ή όχι;

Στο ερώτημα αυτό μπορούμε εύκολα να απαντήσουμε. Οι υδρορροές κατασκευάστηκαν για να προστατεύουν τα κτίρια από τα νερά της βροχής, να μειώσουν τα επίπεδα διάβρωσης των βάσεων των κτιρίων, να μειώσουν την έκθεση των κάθετων επιφανειών των κτιρίων στα διάφορα καιρικά φαινόμενα και τέλος να συλλέξουν τα όμβρια ύδατα για μελλοντική χρήση. Η εταιρεία ΜΕΤΑΛΚΟ αναγνωρίζοντας τη δυσκολία των καιρών, προσφέρει όλη τη γκάμα των προϊόντων της σε μειωμένες τιμές, συμπιέζοντας ακόμη περισσότερο το κόστος των υδρορροών. Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε εξαρτήματα απαραίτητα σε ένα οίκημα σε όσο το δυνατόν καλύτερη τιμή. Είμαστε κοντά σας για οποιαδήποτε πληροφορία.

Υδρορροές

Η ΜΕΤΑΛΚΟ διαθέτει μία πλούσια σειρά μεταλλικών υδρορροών σε διαφορετικά υλικά και διαφορετικούς τύπους. Βρείτε αυτόν που σας ταιριάζει περισσότερο σύμφωνα με τις ανάγκες του χώρου σας και σύμφωνα με την αρχιτεκτονική του κτιρίου σας.Εμείς θα σας ενημερώσουμε και θα σας προτείνουμε τον καλύτερο τύπο μεταλλικών υδρορροών.

Σχάρα φύλλων στέγης

Προσπαθώντας να παρουσιάσουμε ένα πλήρες σύστημα μεταλλικών υδρορροών με όλα τα εξαρτήματα που χρειάζονται σε μια σκεπή, προχωρήσαμε στην παραγωγή μιας επίσης μεταλλικής σχάρας φύλλων με διάτρητη λαμαρίνα έτσι ώστε να επιτευχθεί προστασία και όσο το δυνατό μεγαλύτερη μακροζωία των μεταλλικών υδρορροών. Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με αυτό το προϊόν μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Μεταλλική επένδυση σκεπής & πλαγιοκάλυψης

Νέα πρόταση από τη ΜΕΤΑΛΚΟ. Η κατασκευή αυτή αναδεικνύει την κάλυψη της σκεπής και την πλάγια κάλυψη με υλικό διαφορετικό από τα κεραμίδια. Τρόπος ο οποίος είναι γνωστός στο εξωτερικό, ειδικά στις περιοχές με ακραίες καιρικές συνθήκες, παρουσιασμένος από την εταιρεία μας υπό άλλη οπτική γωνία.Τα πλεονεκτήματα της μεταλλικής επένδυσης πολλά.Πρώτον μακροζωία του υλικού κατασκευής. Δεύτερον ελάχιστο βάρος κατασκευής σε σχέση με παραδοσιακή κεραμοσκεπή 1:7. Τρίτον ταχύτητα τοποθέτησης και εφαρμογής και εν κατακλείδι τελικό κόστος κατασκευής μεταλλικής σκεπής μικρότερο από το αντίστοιχο μιας παραδοσιακής σκεπής. Αυτά είναι λίγα μόνο από τα πλεονεκτήματα που μπορούμε να πούμε γι’αυτό το τρόπο κατασκευής.…

Infacoma 21-24/02/2013

H παρουσία της ΜΕΤΑΛΚΟ στην Infacoma 2013 αποδεικνύει την ανοδική πορεία της εταιρείας μας, στο χώρο των μεταλλικών υδρορροών και του ευρύτερου τομέα.Ελπίζουμε ότι η συμμετοχή μας αποτέλεσε όχι μόνο λόγο επίσκεψης των συνεργατών μας στην έκθεση, αλλά και έναυσμα για την εφαρμογή των νέων προϊόντων μας.

Έκθεση Οικοδομή 2011

Η εταιρία METALKO έλαβε μέρος για πρώτη φορά στην έκθεση «Οικοδομή 2011″ στην Αθήνα. Στόχος της εταιρείας μας ήταν να παρουσιάσει και να αναδείξει το πλήρες σύστημα υδρορροών που παράγει. Στόχοι οι οποίοι επιτεύχθηκαν.

Χονδρική & Λιανική

Η εταιρία ΜΕΤΑΛΚΟ σας ενημερωνει πως διαθέτει τα προιόντα της σε λιανική και χονδρική πώληση. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

Χονδρική & Λιανική

Η εταιρία ΜΕΤΑΛΚΟ σας ενημερωνει πως διαθέτει τα προιόντα της σε λιανική και χονδρική πώληση. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ

ΜΕΤΑΛΚΟ
3ο χλμ Δράμας - Καλλιφύτου
Τηλ: 25210.20016
Fax: 25210.21169
Email: info@metalko-drama.gr
Βρείτε μα στο χάρτη